søndag den 25. november 2012

En sjov krea julekalender...

....måske noget for dig og dine børn? 

Shane Brox er kreamanden over alle kreamænd, hvilket nok ikke er en kunst i sig selv, dem findes der ikke forfærdenlig mange af. Han er imponerende dygtig til at lave alverdens ting ud af skrald og mere eller mindre ingenting.

Du kan købe julekalenderkufferten i Panduro Hobby for 220 kr. Og hvis du ikke har en limpistol (det skal man bruge), så er der en rabatkupon i kufferten på 50% til sådan én. 
Jeg kunne ikke finde min, så jeg troede jeg havde smidt den væk, men da jeg så kom hjem fandt jeg den i en hengemt kreakasse, så nu har jeg to.


4 kommentarer:

 1. Jeg prøvede at lokke mine drenge til denne julekalender i år, men de vil stadig gerne have besøg af nissen, men så fandt vi Shane Brox julekalender fra 2011 sat kraftigt ned, ja så nu kommer nissen med Shanes kalender alligevel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor smart, og det er da også ligemeget om den er fra sidste år, den er sikkert god alligevel :-)

   Slet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud. :) Det bliver uden tvivl sjovt at være kreativ med. Jeg tror bare desværre min Emilie er for lille endnu.
  Er der så man skal lave noget nyt hver dag eller hvordan er det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, din Emilie er nok lige lille nok. Næste år måske. Jeg har forstået det sådan at, der er en historie som man læser af hver dag og hertil skal man så bygge en ting hver dag. Det synes jeg er et fint koncept :-)

   Slet