tirsdag den 2. oktober 2012

Penalhuse

Min plan var, at jeg skulle arbejde nu. Jeg har fortsat ALT for meget at se til i mine 8 arbejdstimer om dagen på "pinden". Min plan gik i vasken, for jeg blev konstant smidt af arbejdsserveren, så jeg fandt på noget andet :-)
Jeg har ekspermenteret (læs målt og klippet) lidt med makeuppung mønstret. Jeg ved ikke helt om man kan kalde 4 firkanter for et mønster, men det gør jeg nu alligevel. Så nu har jeg to penalhuse til fremvisning. Det sort/hvide var første forsøg og kiksede lidt med formen. Den fungere nu alligevel som penalhus for mine sy-skriveting.
Jeg kører forsat lidt (læs meget) i det samme på kreativitetsfronten, men når man bare har alt for meget at se til på jobbet, har man nogengange brug for at slå hjernen fra herhjemme.
6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :) jeg er vilde med de fine detaljer og må snarest få afprøvet din fine DIY.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Dejligt du kan li' hvad jeg laver. Du må igang med min DIY.

   Slet
 2. De er bare rigtig flotte! Ligesom dig har jeg travlt på arbejdet, så jeg når ingenting - er lige kommet fra job nu og det bliver det samme i morgen, men i weekenden VIL jeg have et par timer foran symaskinen:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Glæder mig til at se hvad dit næste projekt bliver.

   Slet
 3. rigtig flotte, går og samler mod til at få prøvet nogle af dine diy's

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bare igang. Du skal ikke lade dig skræmme af lynlåsen. Du finder ikke noget der er meget nemmere at sy med en lynlås end makeuppungen. Det er altså rigtig nemt. Spørg endelig hvis der er noget du ikke helt er med på i DIY'erne. God fornøjelse Lotte.

   Slet