mandag den 16. juni 2014

Et fund

I dag efter arbejde havde jeg lidt tid til overs (det sker jo nærmest aldrig - synes altid jeg mangler tid!). Og hvad er så lige mere nærliggende end at smutte forbi Stof og Stils udsalg når man kun bor under 10 km. væk?
Stof og Stil holder udsalg fra i dag, så tanken om en fyldt parkeringsplads og en proppet butik var nær. MEN det var på ingen måde det der mødte mig. Jeg tror faktisk aldrig jeg har været i Stof og Stil før hvor der var så få mennesker. Måske tænker de fleste det samme som mig om første udsalgsdag. (Jeg hader udsalg når folk maser og bliver grådige - det er bare på ingen måde mig!)
Jeg skulle faktisk bare have noget sytråd til min overlocker, lidt symærker blev det også til. Da jeg havde betalt kom jeg så til at kigge på det der stativ med opsyede modeller. Jeg fandt et par tullebukser (til knægten) og en kjole (til tøsen) opsyet i det samme stof. Størrelserne var ikke angivet, så det var lidt på øjemål. 
Bukserne passer Elias perfekt dog er kjolen til Emilie lige det største, men det regnede jeg egentlig også med. Ikke desto mindre synes jeg at jeg har gjort en virkelig god handel (og det sker sjældent synes jeg). 
Pris pr. styk 40 Kr. - Wup wup til mor her :-)


3 kommentarer:

 1. Hvor flot. Og boernene er jo vilde med det toejmaerke med overskaegget.

  SvarSlet
 2. Fedt! Og det var da et kup. Jeg har det på samme måde med udsalg som dig - jeg kan ikke klare når folk står og hiver og flår i tingene og nærmest står på nakken af hinanden.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Fedt! Både med de fine fund men også med ro i biksen - jeg harder som dig når folk skubber og masser og der er folk overalt ;)

  SvarSlet