fredag den 30. maj 2014

Stofrester

Når man syer så står man ofte med rester. Nogle er store nok til at blive til tøj, ofte i små størrelser og andre er for små til selv babytøj, men alligevel for store at smide ud.
Jeg bruger ofte rester til mine utallige makeuppunge/penalhuse og Pixi-etuier. Man skal bruge ret beskedne rester også får man virkelig lov til at sætte mønstrer og farver sammen på kryds og tværs.Bruger du dine rester? Og til hvad?

10 kommentarer:

 1. Det ser så flot ud med farve- og mønstrekombinationer! Men det må være et nørkle arbejde - kan forestille mig at der er en del bøvl med restene. Men dejligt at det kan bliver så flotte ting af de små stykker!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker, når jeg får brugt alle rester og finder det sjovt at blive udfordret med farve- og mønsterkombinationer.

  SvarSlet
 3. Ihh hvor er du også bare god til at sætte stoffet sammen! Er ret vild med mixet på dine makeup punge. Pixietuierne er geniale - dem kunne jeg godt tænke mig at prøve at lave engang :-)

  SvarSlet
 4. Det er SÅ dejligt at bruge hver en stump -og du er meget inspirerende med det.
  Tror da at pixietuiet skal prøves her med tiden ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville ønske at jeg var bedre til at bruge at den, hele tiden voksene bunke, af stofrester. For man kan jo lave så mange fine ting.
  Jeg beundre dig virkelig for at du få tryllet rester om til alle disse fine ting :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 6. :-) sikke nogle lækre ting. Jeg bruger resterne til applikationer og lommer og de lidt større rester skal bruges til shorts og nederdele i baner. Jeg har faktisk en idé om at lave en udfordring i blogland om at bruge rester. For så kan vi måske få en masse nye ideer. Resterne fyldes :-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine ting - og det er også lidt en sport for mig at få brugt rester (så jeg hepper på en blog-udfordring om at bruge rester :-D
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 8. Lige hvad jeg kunne taenke mig at goere. Jeg har desvaerre saa lille plads at rester ryger ud. Synd ikk??

  SvarSlet
 9. Tak for jeres gode kommentarer. Linda: Det kunne være sjovt med en blogudfordring "brug rester" selvom jeg nu har løftet sløret for hvad jeg primær bruger mine rester til :-)

  SvarSlet