onsdag den 7. maj 2014

Ja tak, det bliver 42 kroner.....

Sidste weekend forlod jeg unger og kæreste til fordel for en veninde, en bunke stof, sy-grej og mine to nye maskiner. Ja, der var læs på.

Desværre lykkes det mig ikke at få overlockeren til at virke. Ja faktisk virkede den ikke helt fra begyndelsen hvor den ankom i mit hjem. Jeg troede blot det var min uvidenhed der var årsag hertil, men det var det så ikke. Det er en anden historie. 

Weekend var effektiv (trods nederlaget med overlockeren), men jeg fik da alligevel syet disse to dele til Emilie, et par leggins også den babybluse, som jeg viste i mit seneste indlæg. Ja, faktisk havde jeg mere tid at gøre med, så jeg gik i gang med nye projekter. Skønt.


Nederdelen er med lommer,pipingbånd i sidesømmene, elastik i linningen og pyntesyninger midtfor og midtbag. Synes egentlig den blev ret god.
Blusen er virkelig simpel og meget hurtig at lave. 

Stoffet er begge rester jeg fandt i Stof 2000. I alt 42 kr. Fundet til den pris.

8 kommentarer:

 1. det er så skønt med stofrester på bud, man kan virkelig få noget lækkert billigt og ikke mindst unikt tøj på den måde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det og du har ret, man kan nemlig få nogle fine ting ud af rester. Det elsker jeg. Så føler man virkelig man har fået noget for pengene :-)

   Slet
 2. Sikke et fint sæt og prisen er da bare iorden :-) Rigtig flot detalje med pipingbånd i sidesømmene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Pipingbånd kan gøre rigtig meget, især dem i kradse farver, som denne :-)

   Slet
 3. Skønt tøj du har lavet og hvor er det fantastisk når man ind i mellem er heldig at finde lækre sager til billige penge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, skønt med søde kommentarer ;-)

   Slet
 4. Hvor er det noget lækkert tøj. Fed bluse....sådan en skal jeg vist lave i voksenstørrelse:-)
  K.h.
  Christina
  P.s. jeg følger flittigt med men kommenterer sjældent....jeg ved ikke hvorfor min browser ikke kan lide din blog men den kører ekstremt langsomt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Du er desværre ikke den eneste der har nævnt det med min "langsomme" blog. Jeg har dog ikke selv oplevet det og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved det.
   Dejligt at du trods alt alligevel følger med. Kender godt det med de manglende kommentarer. Jeg kan ikke længere skrive kommentarer fra iPad'en. Aner ikke hvorfor. IT skal bare virker, gør det ikke det er jeg på den for det meste.

   Slet