mandag den 14. januar 2013

De kære børn

I weekenden fik jeg klippet og klistret lidt i Elias' fotobog eller barnets bog. Den består mest af billeder, men der er også små fortællinger og data som vægt, højde, m.m. 
Jeg er ufatteligt bagud med både Elias' men også Emilies. Jeg vil prøve at gøre en indsats for at komme lidt med igen. Lysten skal være der, det er det for tiden, men tiden skal også være der, det er nok den faktor jeg altid er begrænset af.
Jeg fik også lige lavet en hurtig gult kort med inspiration fra skønne blogland og maskingtape. Wupti!


9 kommentarer:

 1. Hyggeligt projekt og det ser meget fint ud....jeg er virkelig også bagud = jeg er aldrig kommet i gang med Carlas...ups! Nå, men det må blive snart:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Jeg troede jeg var den eneste der var håbløst bagud med barnets bog.
  Synes det er lidt svært at komme igang men det er så hyggeligt og rart når man først er startet med at skrive.

  Synes det er nogle rigtig fine bøger du har lavet til dine unger :-)
  Selv bruger jeg dem fra Uniquebook.

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg også glad for at jeg ikke er den eneste der er bagud med de der bøger, men jeg fortæller dig ikke hvor gamle mine børn er ;)
  Det ser rigtig fint ud det du har fået lavet.
  Kh Lena

  SvarSlet
 4. Puha de bøger havde jeg lykkeligt fortrængt dem skal jeg vist ha opdateret lidt

  SvarSlet
 5. Jeg er SÅ glad for at høre, at jeg ikke er den eneste:-) Det er hyggeligt, men det er lige med at få tingene og idéerne frem.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker de bøger... Vi kigger rigtig tit i dem og snakker om billederne. Bruger dem også som opslagsbog, når min svigerinde ringer og spørger om råd..Ü
  Du har godt nok været kreativ...Elias og Emilie bliver helt sikkert glade for dem, når de selv engang bliver forældre.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 7. Sikke mange vi er, der ikke LIGE har nået det med de der bøger. Måske forventningerne til hvad der er tid til sommetider overstiger virkelighedens begrænsende 24 timer i døgnet. Nuvel. Fedt når der bliver lavet bare lidt. Og godt ser det i hvert fald ud! :o)
  /Liv

  SvarSlet
 8. Det er godt nok nogen flotte fotobøger du får lavet, jeg plejer at lave mine online hos www.pixum.dk, men efter at have set din håndlavet bøger, tror jeg også at det er noget jeg skal prøve kræfter med :-)

  Mvh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise
   Tusind tak. Man kan købe sig til mange flotte løsninger, men dem man selv laver er unikke. Det tager lang tid, men jeg kan li´ det.
   Jeg håber du kan få lidt inspiration :-) (jeg viser formentlig mere hen ad vejen)!
   God weekend - Christina :-)

   Slet