tirsdag den 3. december 2013

Låge nr. 2Emilie og jeg har igen i år investeret i Shane Broxs julekalender. I kender den sikkert godt. Jeg var så heldig at få fingerene i den sidste æske fredag aften (30. november) i den lokale Panduro Hobby. 
Den er meget hyggelig og Emilie glæder sig hver dag når jeg henter hende, til at komme hjem og lave figur, som hun siger. Dog er det vist mest mig der laver dem, men hun er da med på sidelinien og jeg spørge hende tit om hun vil selv vil lime med pistolen, men den har hun respekt for, for hun har brændt sig på sådan én. De kan fa'me også blive varme.

Fætter Fjært (som var den låge nr. 1 og blev knapt så vellykket, vi havde nemlig ikke lige det skrald vi skulle bruge og måtte improvisere) bor i dette hus. Taget er lavet af mosgummi. Det er virkeligt et fedt materiale synes jeg - og så med glimmer.
Hvis ikke du har købt kalenderen og du falder over den, så køb den. Den er hyggelig også støtter man ovenikøbet Red Barnet.2 kommentarer:

  1. Mine drenge er vilde med det Shane Brox laver, sidste år fik de hver deres kalender, men de var ikke vilde med den varme limpistol, så jeg lavede det meste, og så er to julekalendere altså lige i over kanten ;) Det er ellers en genial julekalender :)

    SvarSlet
  2. Sikke et fint hus I har lavet :-) Vi har også købt den, for første gang, og vores dreng på 6 år starter allerede før morgenmaden ;-) Jeg er lidt overrasket over hvor lang tid det tager, men det er hyggeligt og hele familien elsker Shane og hans historier. Og så har vi glimmer i hele huset..! :-D

    SvarSlet