søndag den 12. maj 2013

Mere af det sædvanlige

Ja, jeg har nok perioder hvor jeg laver meget det samme. Noget jeg har lavet en del af er junior sengetøj. Det er en god dåbsgave eller barselsgave og det er ofte et unikt resultat. Egentlig var det her sæt tiltænkt min egen Elias, men han har faktisk en del, så måske det ryger i "gavebunken" uden navn på. Pipingbåndet er ikke neonfarvet, men har en stærk rød/orange farve. Det står ret godt til den støvet grønne farve med svampe på, synes jeg. Bagsuden er mint grøn. Jeg har sat trykknapper i som lukning. Enkelt look og nemt at bruge. 


Så blev det også til endnu en hagesmæk i denne uge.Jeg prøver at færdigegøre nogle af mine igangværende projekter uden at sætte nye igang, det går faktisk ganske okay. (Hagesmækken var så lige et nyt projekt, der sneg sig ind)

7 kommentarer:

 1. Fine sager du får lavet, hvor er dine navneskilte fine.

  Mona

  SvarSlet
 2. hvor er det noget lækkert sengetøj. meget fint

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, det svampestof - sødt sengesæt :)

  SvarSlet
 4. SÅ lækkert sengetøj - jeg overvejer at sy noget lignende til en dåbsgave.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. ihh det mærke du har, hvor er det nu i køber dem henne alle sammen, mener det er på etsy men synes jeg kan huske noget med en guide til at bestille dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Prøv at læse mit indlæg fra 2. April, det hedder klik, klik og klik. Der har jeg henvist til en vejledning, som beskriver hvordan man bestiller mærkerne

   Slet
  2. Mente nok jeg havde læst en vejledning. Rigtig mange tak.

   Slet