fredag den 17. maj 2013

Hæklet hængekurv i zpagetti

Jeg var i tvivl om jeg havde nok zpagetti til denne hængekurv. Jeg havde jo en rest fra min store kurv (se den her). Jeg havde rigeligt, og jeg tror jeg har nok til endnu et  zpagettiprojekt.

Jeg har fundet opskriften på hængekurven her

Jeg er ikke helt tilfreds med den (små detaljer som ikke lige er som jeg synes), men min datter har allerede taget den i brug, så det er vel okay.


Jeg har stadig ikke hørt fra vinderen af min Give Away. Gitte vil du sende mig en mail med din adrasse?
Hvis jeg ikke har hørt fra dig på mandag, trækker jeg en ny vinder.

6 kommentarer:

 1. Ihhh - hvor er den skøøøøn altså :) Elsker jo bare gul, gul gul og atter gul så både denne og din skønne kurv er jeg jo bare for vild med - gid jeg kunne hækle, suk!! ;)

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis du elsker gul, så er den lige noget for dig. Den er så flot den her solgule farve. Min søn på 2 elsker også gul. Sjovt ik´?

   Slet
  2. Dejligt at den nye generation også elsker gul :))

   Jeg har altid elsket den farve, men de år hvor angsten hærgede turde jeg ikke skille mig ud, så der var mørk lilla FARVEN :) men NU!!!! Ja der bliver hjemmet mere og mere gult :))) Fik i dag nævnt for manden at den LILLA lampe jeg havde fået af ham for et år siden var lidt træls - og hvad siger han??? "Jamen så vil jeg hellere købe en GUL til dig :)" (og jeg havde ikke nævnt farven GUL) Arhmen for pokker, jeg elsker den mand :)

   Hvor stor er den store kurv du har hæklet? Tænker på om du måske kan lokkes til at hækle en til mine stofrester?

   Slet
  3. og måske en lille lav kurv til et par fjernbetjeninger :))) Jeg betaler selvfølgelig hellere end gerne for dit arbejde ;)

   Slet
 2. Den ser fin og rummelig ud. Meget mere rummelig end den, som jeg lavede, som desværre ikke kan have ret mange ting i sig:-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk er den ikke så stor som jeg havde regnet med at den var. Men der kan da godt være lidt i den. Den er egentlig også bare lavet af nogle rester.

   Slet