torsdag den 2. maj 2013

Babybukser

Aktiviteten her på bloggen har været nedsat. Jeg har haft travlt og har også været en tur i Rom. Sidstnævnte skal jeg nu ikke klage over, det var en god tur - bare mig og kæresten.
For tiden er der baby-boom i vores vennekreds. Jeg er selv stor tilhænger at hjemmelavede gaver, så skal der gives gaver, er de ofte "homemade" herfra. I går eksperimenterede jeg lidt og det er der blevet et par små bukser ud af. Det er ca. en str. 62. Jeg synes egentlig de er blevet okay i farvesammensætningen.


Prikkede grønt stof
Pingvinlommer
Orange pipingbånd
Sorte ribkanter
Også selvfølgelig mine yndlings symærker (side labels) :-)

8 kommentarer:

 1. De er så, så fine!!! Og fede farver! Er det et minikrea mønster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Nej, det er det ikke. Det er et grundmønster fra en bog jeg har, som jeg har lavet lidt om på og tilføjet lommer på.

   Slet
 2. Hvor er de skønne, jeg er også tilhænger af hjemmelavet gaver, det er så fedt når andre har ville bruge tid på en gave til en :)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor skønt med en kærestetur til Rom - den by har jeg stadig til gode at opleve...

  Jeg elsker at lave barselsgaver, det er så hyggeligt at sy noget i små størrelser. "Dine" bukser er fine og ser ud til at have en god pasform.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, det var dejligt. Jeg syede en del bukser til Elias da han var baby og de har en fin pasform. Hverken for smalle eller for brede.

   Slet
 4. Der er ikke noget bedre end Homemade gaver... De er da så søde.
  God dag.

  SvarSlet
 5. Her i huset sætter vi pris på hjemmelavede gaver og glææææder os til l kommer til Århus :)

  Rigtig fine bukser! Måske jeg skulle overveje at komme i gang med at sy bukser, for det meste er for stort til Thea, selvom det dog er blevet bedre den sidste uges tid :)

  SvarSlet