mandag den 18. marts 2013

Sovende nåle

Jeg har deltaget i en pakkeleg hos Oline Art. Forleden dag modtog jeg bl.a. denne søde nålepude. Jeg har længe irriteret mig over den nålepude jeg havde, så glæden var stor, også er den bare SÅ sød. Tak Dorte, jeg er igang med din pakke :-)


(Jeg er elendig til at tage billeder i mørke, også i mørke!)

Også til en kedelig handel eller mangel på samme:
Jeg bestilte lørdag for 1½ uge siden noget garn, nogle pinde og en bog hos Tantegrøn. Jeg havde hørt godt om butikken her i blogland, men det er desværre ikke noget jeg oplever. 
Som sagt bestilte jeg nogle varer d. 9. marts. Kort tid efter fik jeg en bekræftafigelsesmail, hvor der stod, at jeg ville modtage varerne indenfor 2-4 dage (hverdage går jeg ud fra). I fredags på 5. hverdag prøvede jeg at fange butikken på telefon - uden held, derfor skrev jeg en email, hvor jeg spurgte på min levering. I dag mandag prøvede jeg at ringe igen, men desværre endnu engang uden held. Jeg har desværre intet hørt, og mest af alt har jeg lyst til at afbestille det hele og købe det et andet sted, men det er jo lidt svært, når jeg ikke kan få kontakt til dem. 
Er der nogle, der har oplevet det sammen som jeg har hos Tantegrøn?


5 kommentarer:

 1. Butikken har været på håndarbejdemesse i Middelfart fredag til søndag, så måske derfor forsinkelsen.....

  SvarSlet
 2. Har du modtaget dine varer? Jeg har nemlig set nogle ting fra deres butik jeg ville bestille, men vil lige sikre mig at du havde fået dine derfra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina
   Nej, det har jeg desværre ikke, men efter 2 ubesvarede email, 2 ubesvarede opkald, så lykkes det mig at få fange én på telefonen i torsdag. Hun ville lige undersøge hvad der var sket, fik mit nummer og ville ringe mig op. Det skete ikke, så fredag ringede jeg til dem igen. Det viste sig så, at hende jeg havde talt med havde noteret mit nummer forkert ned. Grunden til at jeg ikke have fået min varer endnu, var at nogle af de pindespidser jeg havde bestilt var i restordre. Jeg bad dem blot tage spidserne fra min ordre og oplyste at jeg jo gerne ville have mine varer inden påske. de skrev i min ordrebeskæftigelse, at jeg efter 2-4 dage ville hører fra dem. I lørdags var det 14 dage siden jeg bestilte mine varer og jeg har endnu ikke hørt fra dem, hvilket betyder, at de endnu ikke har sendt mine varer afsted.
   Jeg venter spændt på, om jeg skulle være heldig at modtage mine varer inden påske!!
   Hilsner fra Christina

   Slet
  2. Okay, det lyder ikke helt som en så god service :( Håber da du får dine varer inden påske.

   Slet
  3. Nej, det kan man ikke just sige. Jeg krydser fingre for at mine varer ender hos mig inden Påske.

   Slet