søndag den 24. marts 2013

Hønen og æggene

Denne weekend har stået i familiens tegn, vi havde ingen planer og ingen aftaler. Fredag kom "far" hjem fra skiferie (har været alenemor hele sidste uge!) Emilie og jeg var i Søstrene Grene lørdag, tænkte vi skulle lave lidt kyllinger og kaniner og male på flamingoæg. Men øv, vi gik uden at købe én eneste vare! Så tog vi i Panduro Hobby, hvor vi købte et par flamingoæg og en høne. Men øv igen, vi kunne ikke male på flamingoæggene med det maling vi har. Det ville ikke klæbe fast (det må være noget specielt noget de bruger i børnehaven, for idéen var taget derfra). 
Det lykkes dog Emilie at male hønen. Æggene blevet pyntet med tuscher, hvilket ikke er det flotteste resultat, men hvad ungerne hyggede sig. 
I går bagte vi en gulerodskage og i dag inviterede vi naboen på kaffe og kage. En hyggelig weekend (trods lidt uoverensstemmelser mellem børnene - de kan bare ikke enes!)


1 kommentar:

  1. Hvor ser det hygsomt ud... Den høne er da bare så nice.
    Vi ville også male på æg idag, men bilen ville ikke starte og jeg gider bare ikke at puste æg, har blodsprængninger nok...Ü
    Det der med at enes....det kender jeg alt for godt...
    God aften.

    SvarSlet