fredag den 1. marts 2013

Lidt om "dårligdom" og garn

Mit helbred er ikke det bedste for tiden.... Onsdag i sidste uge var jeg en tur på skadestuen efter en fald i indkørslen (nogen havde glemt at salte!!). Det blev en en forstuvet fod - Great!
Pga. foden har jeg faktisk kun været på arbejde 2 dage i denne uge og i går ville skæbne så, at jeg skulle have det rigtig skidt hele aftenen med feber, hoste, smerter i ryggen og ondt i lungerne. I dag har jeg det heldigvis bedre og foden også. Jeg håber jeg er frisk til i aften, hvor jeg og min kæreste skal ud og spise og i biffen. Det har vi ikke været i 100 år, så det skal da lige passe, at man ligger syg på sådan en dag!!

Nå, ikke mere om sygdom og dårlige fødder.
Det går stille og roligt fremad med min strikkede bluse. I mandags havde jeg besøg af svigermor og hendes strikkeveninde. De hjalp mig med at få ærmerne sat på kroppen, og nu er jeg så ved at strikke mønster. I første forsøg havde jeg strikket mønstret for stramt, således at det trak sig sammen. Jeg trævlede så lige en del omgange op og nu er jeg meget opmærksom på at give garn nok til farveskiftene.


Hvis denne bluse bliver vellykket, har jeg allerede fundet mit næste projekt. Denne fine stjernebluse (som vist nok er den Sara Lund har på i Forbrydelsen). Jeg ved endnu ikke helt hvilke farver den skal have, men kan egentlig meget godt lige denne udgave.13 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring og god fornøjelse i aften!
  - flot sweaterprojekt du har gang i : )

  SvarSlet
 2. Jeg håber du bliver så frisk til i aften, at I kan komme afsted. Det er så vigtigt at have kærestetid!
  Det er da godt det er foden og ikke hånden den er gal med. Så kan du forhåbentlig hygge dig med pindene. Den er rigtig fin med mønsteret i toppen :-)
  Jeg er selv i gang med en udgave af sweateren i nogle atypiske farver. Der ligger et billede af opstarten af projektet på min blog. Du er velkommen til at kigge forbi ;-)
  God tur i aften.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det vigtigt, men nogen gange svært at få puttet ind i en travl hverdag. Ja, på en måde er det fint, at det er foden. Man må jo se det positive i situationen.
   Har lige kigget på din blog (og meldt mig som fast læser) - den er meget fin din sweater :-)

   Slet
 3. Åh din stakkel Christina! Det var da også uheldigt. Satser på at du er frisk nok til jeres kæresteaften - rigtig god fornøjelse. Hvor er du sej til at strikke.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Such pretty patterns! And I hope you are a lot better by now! xo

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Susi. I am better, but my foot is NOT. It is very big and I nearly can't walk :-(

   Slet
 5. Rigtig god bedring og god tur i aften med din mand:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det blev desværre ikke til biffen, kunne min fod ikke holde til :-(

   Slet
 6. Du er simpelhen sej til at strikke :) god bedring med foden, håber I kommer afsted i biffen snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja, ja, det håber jeg også. Det er jo ikke fordi de gode filmer bare vælter ud af TV'et, slet ikke sådan en lørdag aften :-P

   Slet
 7. Din stakkel :( håber i kom afsted i går tros sygdom. Og god bedring med foden, det lyder så træls.
  Trøjen er i øvrigt så flot. Er sikker på du også snilt kan lave Sarah Lund udgaven efterfølgende.

  SvarSlet