lørdag den 22. september 2012

Oprydning

Jeg elsker ikke altid weekend. Når man har en travl hverdag er det ofte weekenden, der bliver brugt på de ting man ikke når i hverdagen. Her hører rengøring af hele huset ind under. Det er dog ikke hver weekend jeg gider, og gør JEG det ikke, så bliver det IKKE gjort.
Nåh, men nok om det.
I dag fik jeg også kigget på min voksende sysager-samling. Jeg fandt nogle børneskotøjsæsker og fik sorteret sagerne lidt. Jeg har en plan om at betrække æsker med stof, er dog lidt i tvivl om hvordan jeg skal gøre. Tænker jeg jeg enten skal bruge dequpagelim eller spraylim. 

Nogle der har erfaringer de vil dele? 


8 kommentarer:

 1. Kom lige tilfældigt forbi og tænkte jeg så kunne dele min "viden" med dig.
  Jeg har lavet skoæsker med stof, og har bare brugt limlak, vist også det man kalder skolelim :-)
  Det holder ganske fint!!
  Klem fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet Louise, den tager jeg med i mine overvejelser :-)

   Slet
 2. Har aldrig prøvet at bruge stof, men mon ikke du kan finde lidt fif på kirkesjov.blogspot.dk - hun laver jo sætte kasser med stof?

  Oprydning/rengørring er en af de mindre morsomme ting ved weekend, hvis du spørg mig...burde faktisk være igang nu mindstemand sover middagslur, men ligger i stedet med benet oppe - da jeg hamrede lilletåen ind i dørkarmen da jeg lagde ham...av!

  Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget - i stedet for rengøring har jeg hama-hygget med den store, men nu skal tåen ha' helt ro så nu er der dømt Blogland! (havde det ikke gjort så ondt, havde jeg foretrukket lørdage som denne).

  God weekend!
  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, den blog kender jeg ikke, så den må jeg lige snuse i. Øv med din tå. Gør avs!

   Slet
 3. Det er kedeligt at rydde op og sortere, men når det er gjort er det nu dejligt. Sommetider sorterer jeg så meget at jeg ikke kan finde det igen ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Jeg har prøvet at lede efter nogle ting, som jeg bare lagde et SÅ smart sted, men så alligevel ikke så smart :-)

   Slet
 4. Hvor skægt.. Det ligner et billede, jeg kunne have taget denne weekend.. Jeg har også ordnet alt mit stof og sy-sager.. :D Det er virkelig skønt når man får lidt styr på det.. Jeg må også få taget nogle billeder, når jeg er helt færdig.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at se dine billeder. Jeg elsker orden, nogle gange lidt for meget :-/

   Slet