tirsdag den 25. september 2012

En monstersag

Jeg har efterhånden abstinenser efter at komme igang med symaskinen igen. Jeg føler det er en evighed siden jeg sidst har siddet ved den.
Har bare haft SÅ meget andet. Arbdejdet har fyldt en del. Jobbede 11½ time i går. Lidt hård mandag kan man vist godt sige.
Men jeg kan da lige vise jer en lille bloggave som jeg har foræret søde Christina. Hun var jo så sød at lave en indlæg om min blog. Synes hun fortjente en lille ting for det.


 Undskylder endnu engang mine mangler evner som fotograf (blitzen er gået lige rigeligt i især  det lyseblå stof. Billedet øverst til venstre er en lille nøglering, som var lidt en forsøg, den beholdte jeg selv, da den ikke blev helt så god.


8 kommentarer:

 1. Endnu engang tak for gaven - det var rigtig godt ramt og jeg er meget glad for dem (og det samme er Emil og Carla:-)).
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du fortjener en gave, så ingen årsag :-)

   Slet
 2. Som jeg også har skrevet hos Christina, så er de da bare for fede.. Den ide kunne jeg godt finde på at kopiere. De er geniale. :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det en fin blog du har. :) Det er virkelig nogle fine små bamser du har lavet.

  Mvh. Mette
  smallstar-bymette.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. De er bare så søde, de monstre - det lilla stof er en af mine favoritter :-)

  SvarSlet
 5. Har lige fundet dig gennem Christinas blog, og har fluks meldt mig som fast læser (samt pin'et din DIY'er, for de er da bare for gode)!

  Der er en give away med retro stoffer i gang hos mig, hvis det er noget for dig. Du behøver hverken blive fast læser eller hejse mit navn op i din flagstang, du skal bare kunne rime:)

  God weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har fundet frem til mig, og dejligt du synes om min DIY'er. Du har også en fin blog, som jeg netop er blevet fast læser af :-)

   Slet