onsdag den 19. september 2012

Lynlåse i regnbuens farver

Nu har jeg vist nok til en par dage. Med alle de toilettasker og makeuppunge min symaskine spytter ud, var det må tide at få anskaffe en ordentlig bunke lynlåse.
De kom med posten den anden dag. Jeg har købt dem her. Meget billige lynlåse, levering til Danmark er knap så billigt, men kunne godt betale sig. Levering gik virkelig hurtigt.

Er det ikke nogle skønne farver?


10 kommentarer:

 1. Ohhhh de er smukke. Jeg er slet ikke misundelig. *savle-savle*

  SvarSlet
 2. Har du købt en bunke ass. lynlås ?? hvilken str (inch) har du bestilt ?? er nemlig ved at bestille noget andet der fra så kunne jeg lige ta nogle lynlås med også.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har jeg. Det er den str. der hedder 9" og 10" - de svarer ca. til lynlåse på 22 og 25 cm. Passer perfekt til makeuppunge.

   Slet
 3. Hej Christina

  Tusind tak for en SKØN SKØN side! Jeg har ledt og ledt efter en forståelig og let tilgængelig DIY på make-up punge, og ENDELIG faldt jeg over din :-D Jeg gik i gang med projekt make-up pung (og første gang nogensinde med lynlåse syning) igår aftes - havde dog ikke en lynlås på 25 cm, kun 15 cm, så make-up pungen blev til en ganske fin "Always Ultra" pung i stedet ;-)... Jeg har her til aften lige bestilt 25 stk ass. lynlåse som dem du har bestilt (billigt! har givet 9,95 pr. stk i Stof&Stil idag!!)og så er det bare om at komme i gang :-D - med Make-up punge!
  Jeg vil helst sikkert kigge forbi i ny og næ, og har selvfølgelig meldt mig som fast læser :-)

  Mange Krea hilsner Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina
   Hvor er det dejligt at høre. Ja, man kan lave dem i mange størrelsen. Det afhænger blot at lynlåsenes længde.
   God fornøjelse og velkommen til selvfølgelig. Dejligt med nye skønne læsere.
   Mange hilsner fra
   Christina

   Slet
 4. Hey, leder efter billige lynlåse... Har du købt 25? Der er jo noget med told halløj hvis det er over 80kr man køber for... Og hvad med Porto? Var det dyrt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg mener det var 25 stk. Jeg husker ikke at jeg betalte noget told, mener prisen pr. stk (inkl. portoen) blev ca. 4-5 kr.
   Man sparer ikke vild meget, men det kunne betale sig synes jeg.

   Slet
  2. Ok, tak ;) men prisen er jo alligvel halvdelen af her hjemme :) jeg kunne bare godt bruge 50 tror jeg... Og så blir det jo dyrt :) så en tur til USA med en tom kuffert og et fyldt kreditkort ville være skønt!! ;)

   Slet
  3. Hold da op, 50 stkker. Hvad skal du lave emd så mange?
   Ja, jeg har aldrig været i USA, så det ville jeg også synes var skønt.

   Slet
 5. Hmm... ja det er mange, men jeg kunne måske dele med Anja (Kaktusser) men kan man da få for mange lynlåse ;)

  SvarSlet