torsdag den 14. november 2013

Der var 1, der var 2


Jeg har længe, temmelig længe, været i gang med disse to blæksprutter. det har været hyggeprojekter, nu er de langt om længe færdige.
De er ret forkskellige, min datter kan bedst li den store. Hun sagde: "Mor jeg synes den er grim (pegede på den  lille) men det der hoved." Jeg kan nu bedst li' den lille. Sådan er vi jo så forskellige og heldigvis.
Opskrifterne er begge gratisopskrifter.Opskriften på den lille fandt jeg hos Lytter Idyl (det er lang tid siden og jeg tror ikke den findes på hendes side mere, jeg kan i hvert fald ikke finde den). Opskriften på den store er fundet hos Garnstudio hvor der i øvrigt er rigtig mange fine gratis mønstre på dyr og hæklede legeting til børn.

Opdatering: Mønstre på den lille blæksprutte kan du finde her

3 kommentarer:

 1. De er simpelthen så søde, de blæksprutter:) Ane fik en af Helle med bloggen Alt og intet, da hun blev født, og hun er bare så glad for den.

  SvarSlet
 2. Opskriften på den lille findes nu på spruttegruppen.dk hvor man også kan donere sin udgave af den til neonatalafdelingerne rundt om i landet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet. Jeg startede faktisk på den fordi jeg ville lave til en nyfødt, så det kan være jeg lige skulle tjekke gruppen ud.

   Slet