fredag den 15. november 2013

Bluser


Har fået syet en lille bluse til Emilie (det er efterhånden noget tid siden). Det er svært at se, men det er små svampe der er på stoffet. Mønstre er fra Stof 2000 - et jeg kunne vælge kvit og frit. I oktober måned havde de et tilbud. Hvis man købte for min 150 kr. (tror jeg det var) kunne man få et valgfrit gratis mønster med i købet. Fedt.
Stoffet er en rest, som jeg også fik til en utrolig god pris. Fedt igen.
Blusen på Elias lavede jeg et indlæg om her, og her er den så på knægten. Jeg synes sgu han er ret lækker i den (i blogland findes Janteloven ikke!) 
Han har ikke brækket armen, han leger bare :-)

På billedet af Emilie kan man se en del af vores hjem i fugtskaderod. Vi er heldigvis på vej den rigtige vej nu. I weekenden skal kæresten min og hans bror igang med at lægge gulvet. Et bambusgulv. Jeg glæder mig til se det færdige resultat. Jeg glæder mig SÅ meget til at få mit hjem igen. Heldigvis har ungernes værelser ikke været påvirket af skaden, det er da altid noget.

1 kommentar:

  1. Sikke et par dejligt unger og fine sysager. Jeg kan godt forstå, det er hårdt at bo på en byggeplads. Håber det ikke varer længe, førend i er førdige :-)

    SvarSlet