søndag den 20. oktober 2013

Hjælp mig...

Jeg er, som flere af jer andre bloggere, faldet for dette kjolemønstre fra Stof og Stil. Men hold nu op, hvor er det stort i størrelsen. Min kjole er ALT for bred, den passer egentlig fint i skuldrene, men fra under armene og hele vejen ned er den virkelig bred. 
Jeg ved sgu ikke helt hvordan jeg løser problemet. 
Jeg har tænkt på flere løsninger, men er lidt i tvivl hvilken én jeg skal vælge.

Hvordan ville du gøre?


6 kommentarer:

 1. Hvad størrelse har du købt? Jeg har 36 og er også stor til mig men det er jo en kjole

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er str. 40, jeg er normal en str. L jeg er 178 cm høj.

   Slet
 2. Ja den er lidt stor i det. Jeg havde nøjagtig samme problem - passede i skulderne men var for stor "resten af vejen". På min næste version tog jeg (to cm) af i hver side fra ærmegabet og nedefter. Giver det mening?...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver mening. Ser det okay ud under ærmet? Jeg overvejer at klippe af i siderne, men er i tvivl om jeg skal tage noget af ærmerne med.

   Slet
  2. Jeg synes ikke man kan se det under ærmerne - jeg har først taget ind fra under ærmegabet - så ærmet er lige så stort som før.
   Min første version klippede jeg også bare af i siderne - det gav også ok resultat synes jeg. Heldigvis er den jo ikke figursyet, så den er nem nok at lægge lidt ind.

   Slet
 3. Jeg synes ikke min er specielt stor. Jeg syede en 38 uden sømrum, og er normalt en 36/38, og 176 høj. Men synes godt nok også din ser bred ud...
  Håber det lykkes at få den til at passe, for den er super skøn :)
  Kh Lena

  SvarSlet