tirsdag den 1. oktober 2013

Don't worry, be happy...

....for selvom jeg syede to par lige rigelige store bukser (dem her), så lykkes det mig også at sy nogle der passer Emilie NU. Jeg tog bare mit gamle mønster og forlængede det i benene med hele 8 cm. De passer ganske godt også tøsen har selv valgt lommerne. Også disse bukser er syet af stof fra gemmerne. Nu må der jo så snart være plads til lidt nye varer. Det er også ret lang tid siden jeg har haft tid til at besøge en stofbiks, måske jeg skulle til at shoppe det på nettet, det har jeg set I andre gør jer ret meget i :-)


Undskyld den ringe billedekvalitet, jeg er ikke lige den bedste med et kamera og nærbilleder.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Jeg kan godt lide foerstoffet og æblelommerne, de giver en fin kontrast til det mere farveneutrale stof :)

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde og hold da op nogle lange ben - det bliver hun glad for en dag;-)
  K.h.
  Christina
  P.s. billederne ser helt fine ud på min skærm.

  SvarSlet
 3. Super fine. Fed kontrast og dejligt at få brugt lidt fra lageret. Uhh shoppe på nettet - pas på siger jeg bare, det er farligt :-)

  SvarSlet
 4. De er da geniale.
  Shoppe paa nettet, der er baade for og imod. Det er fedt, nemt og hurtigt, man faar tit forkoebt sig for det er jo bare klik klik, men man mangler det der gramse-oejeblik. Men du kan jo proeve (smil).

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine! Jeg er glad for at købe på nettet, for så får jeg ikke forkøbt mig som jeg gør inde i en rigtig butik. TIl gengæld er jeg altså lidt nærig når det kommer til at skulle betale for porto.

  SvarSlet
 6. Pas på med at begynde at shoppe stof på nettet - der har butikkerne jo åbent altid ;o).

  Ej, jeg synes faktisk det er muligt at finde et bredt udvalg til ok pris flere steder.

  Fine bukser forresten. Det er skønt at finde den rette pasform ;o)

  SvarSlet