tirsdag den 8. oktober 2013

Hvaler og havfruen

Jeg har været på jagt efter jersey eller i hvert fald strækstoffer. Jeg er blevet ret begejstret for Minekreas t-shirt mønster, det passer ret godt til knægten. Så forleden fløj  blusen med hvaler igennem maskinen. Og der venter flere, mange flere. Jeg har nemlig være på  indkøb til den kommende weekend, hvor jeg og en veninde har aftalt at holde kreadage (ja både lørdag OG søndag), bare os to. Det bliver så hyggeligt og projekter er nok ikke det jeg kommer til at mangle. Man skulle jo nødigt løbe tør for stoffer, når nu der er SÅ mange timer uden børn og uden vasketøj og uden og uden og......


Hvad jeg får kreeret, ja de må I jo vente at se......


Synes også lige jeg ville prale lidt af Emilie (m.m.). Jeg synes hun er blevet så god til at tegne, og det er klart kommet efter start i SFO og skole. Jeg er ret forelsket i den fine havfrue.


Nåh ja, også lige nogle af mors kreationer.... Penalhuse, busker og faktisk også cover til dåserne (papir + hæklet) :-) (Her i blogland er der ingen jantelov, eller hvad?)

6 kommentarer:

 1. Fin bluse. Har også lige syet min første jersey bluse. Spændende at se hvad du får ud af indkøbene. Dejlig med sådan en weekend i sigte. Misundelig - nej overhovedet ikke :-)
  Jantelov ..... Hvad er det... Det eksistere overhovedet ikke i blogland :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en weekend man kan glæde sig meget til og måske leve højt på længe :-)
  Eeelsker også det der hval-stof. Så fint
  Kh gitte

  SvarSlet
 3. Dejlig weekend du går i møde, stoffet med hvaler er super sødt.
  Ser ud til datteren har arvet mors kreative evner ;o)

  Mona

  SvarSlet
 4. En heeeel week-end??? Fedt! Nyd det.

  SvarSlet
 5. Ha en rigtig god weekend! Og super dygtig pige du har :-)

  SvarSlet