onsdag den 28. august 2013

6 år, skattekort og hundehvalp :-)

Jeg får ikke blogget så meget som jeg gerne vil. Men efter sommerferien har der bare været rigtig meget at se til, båden på arbejdet men også herhjemme.
Vi har fået en "lille baby" eller det er nu en hundehvalp, men det er lidt som at have en baby i huset igen, mest fordi den endnu ikke er renlig. Det glæder jeg mig til hun bliver.Hun hedder Alma er en formel 1 labrador og er rigtig sød. Jeg er sikker på vi får meget glæde af hende. 
Derudover har Emilie haft fødselsdag, så meget tid og overskud har der ikke været til at være kreativ.
Nu er jeg dog så småt ved at være igang igen, og det er så dejligt. Har faktisk savnet min symaskine, strikkepindene og hæklenålen. 

Emilie havde fødselsdag i søndags, hvor familien var her til kakao, boller og kage. Vejret var lækkert, så vi sad ude. 
Lørdag holdt vi pigefødselsdag, desværre var den præget af afbud (måske pga. den lidt sene udmelding mht. dato), men de tre piger, som festen blev begrænset til, hyggede sig. Mads (min kæreste og Emilies far) havde lavet en skattejagt, og hvad er en skattejagt uden et skattekort? Så jeg lavede et skattekort til dem, som jeg husker et skattekort skulle være fra min barndom. Jeg lavede også sugerørspynt, de fleste kender vel små stykker sugerør trukket på en snor (fik ikke lige taget et billede af den). Men Emilie og de andre piger synes den var flot.

Snap shots fra fejring af Emilies fødselsdag Alma 2 måneder (synes ikke I skulle snydes for dette billede).


2 kommentarer:

  1. Ej hvor er Alma skøn!!! Savner helt at have en hvalp, de bliver jo store alt for hurtigt

    SvarSlet
  2. Tillykke med datteren, og sikken en lækker lille hvalp I har fået, det er næsten lige som at få småfolk igen ;O)

    Mona

    SvarSlet