lørdag den 7. september 2013

T-shirt med flodheste og lange ærmer

For efterhånden et godt stykke tid siden var jeg så heldig at vinde et Minikrea mønster hos Mette. Det er min debut med Minikreas møsnter. Jeg har faktisk undgået at købe dem, for de er en anelse dyre i forhold til f.eks. Homemade fra Stof 2000. Til gengæld vil jeg sige, at det er noget hurtigere og nemmere at aftegne det mønster man skal bruge med Minikreas mønster. 
Jeg havde en rest jersey liggende og det blev til denne T-shirt med med flodheste.Jeg har ikke haft det store overskud de seneste par uger, for jeg har bare så meget at se til på arbejdet og huslige pligter og to børn fylder også en del. Så kreativiteten er desværre blevet nedprioriteret. Jeg kan heldigvis læse mig til her i blogland, at jeg ikke er alene i den båd.  
Jeg håber at jeg i aften har både lyst og overskud til at komme i sving, for tøsen kan ikke passe ret mange af sine lange bukser, og hun har åbenbart så lange ben, at det er umuligt at  finde nogle bukser der er lange nok, hvis ellers de også skal passe i livvidden. 

8 kommentarer:

 1. Den er fin! Og tillykke med præmien.

  Smart måde du har sat mærket på, det skal jeg huske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det var faktisk fordi jeg glemte at sætte mærket i sidesømmet, at det endte pålydende måde det gjorde. Men ja, den fungere meget godt på den måde.

   Slet
 2. Super fin bluse. Jeg ELSKER MiniKrea´s mønstre, men er lidt doven, hvorfor jeg ofte køber mønstre fra Stof og Stil, hvor mønsteret er klippet... Dovenskaben længe leve ;0)
  Kh Eline

  SvarSlet
 3. Blusen er så sød. Jeg skal også for første gang prøve et minikrea mønster og jeg glæder mig.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 4. Den er så fin. :) Godt du fik prøvet mønstret, synes også de er så dejlig lige til. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ nemt og sy efter og ikke mindst at tegne af efter.

   Slet
 5. Hvor er den god til ham. Jeg er jo fan af minikrea, da de er så nemme. Jeg har aldrig prøvet homemade, da den stof2000 der er i nærheden af mig, er så elendig at jeg ikke gider at handle der generelt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, hvor æv med den Stof2000. Jeg kommer i flere forskellige Stof200'er, men den tætteste på mig er heller ikke lige toppen (måske er det den samme) :-)

   Slet