torsdag den 15. august 2013

Hist og pist

Endelig fik jeg syet denne babyvest sammen i siderne. Den har bare ligget og ligget i min garnkurv. Den er strikket til en lille fyr, som skal have sit navn på søndag. 
Opskriften er meget begyndervenlig og kan findes på farmorfabrikken.dk, hvilket iøvrigt er en super god blog med masser af gode DIY'er.


I dag har jeg fødselsdag, men dagen har nu ikke været så meget anderledes end mange andre hverdage. Eller det vil sige, jeg inviterede kæresten og ungerne på mad ude i byen og lidt gaver har jeg da også fået, men ellers har det været en hverdag som alle andre.
Se hvad jeg fik af mine forældre, de kom med posten. De er så lækre og flotte. Boxe fra HAY.


I morgen skal vi hente vores hundehvalp, vi glæder os meget. Hun er så sød. Her er hun (eller hendes søskende) sidste gang vi så dem ca. 7 uger gamle. De er da ikke til at stå for.5 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen :-) Super fin lille vest!

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen Christina :-) Flot vest og spændende med hundehvalp :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen - dejlig gave du fik. Selvom det var hverdag lyder det som om I har gjort lidt ekstra ud af det ved at gå ud og spise og det er jo hyggeligt. Rigtig søde hvalpe - så bliver der gang i den:-) vesten er virkelig sød og knapperne er rigtig gode til.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Tak for hilsnerne, det var sødt er jer.

  SvarSlet
 5. Hej Christina. Et forsinket men kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. De der Hay æsker har jeg så sent som idag kigget på...Tror altså at jeg skal have dem...
  Rigtig fin vest du har fået lavet...
  Kh Anja.

  SvarSlet