søndag den 10. august 2014

Haremsbukser til tøsen

Forleden dag havde jeg gravet mine mønstret haremsbukser frem fra skabet og jeg mener gravet. Jeg har ikke haft dem på i 4 år. Emilie så dem og spurgte: "Mor kan du ikke sy sådan nogle til mig?" 
Så gik min søgning i nettet igang. En mønster ville være godt, free style er ikke min stærke side. Så fandt jeg den her DIY og gav den et forsøg. Målene måtte jeg selvfølgelig ændre, da Emilie kun er 6 år (snart 7).
Jeg har længe gerne villet prøve at sy en smock linning og det fik jeg så mulighed for på disse bukser. Den blev godt nok lige det strammeste (det kan man godt se på modellen, men det går). Jeg brugte denne tutorial.
Emilie er ret tilfreds med bukserne og jeg tænker at det ikke er det sidste par jeg har syet. Måske jeg skulle sy nogle nye til mig selv? Jeg har et par i sort satin som er ret så slidte. De er flittigt brugt under begge mine graviditeter. Der er smock linning perfekt :-)Nåh ja, så fik jeg lige syet et tubetørklæde (til tøsen) af stofresten fra bukserne. Nok det hurtigste projekt ever. 15 min.


  
Lidt fakta - Haremsbukser str. 6-7 år:
Stofstykket klippede jeg i målene 1 x 1 meter
Hullet til livet klippede jeg på 38 cm (altså gange 2). det kunne nok godt have været lidt større, det vil jeg i hvert fald anbefale til en smock linning. 
Hullerne til benene klippede jeg ca. 40 cm i omkreds.

Stoffet er købt i Rema 1000 for omkring et år siden. 

2 kommentarer: