søndag den 13. april 2014

Klik, klik. Bestilt.

Jeg har endelig fået købt mig en ny symaskine og nu jeg var igang købte jeg sørme også lige en overlocker. 
Hvor nemt kan det blive at bestille online?

So far synes jeg egentlig at jeg har gjort et godt køb, slap med 4700 kr. for begge maskiner. Godt nok har jeg ikke prøvet overlockeren endnu, men symaskiner er jeg allerede ret glad for. Det spinder som en kat, og gør det noget end min gamle. Så selvom det var ret surt at hunden ødelagde den gamle, så er det nu okay, at have "fået" en ny. Jeg savnede efterhånden også at sy.

Jomfrukørsel bragte 2 kendte modeller til verdenen. (Hvis du ikke allerede har gættet det har jeg brugt min egen DIY, som du finder her).10 kommentarer:

 1. Herligt herligt. Tillykke med flotte indkoeb. Hvad har du koebt for nogle????????? Jeg tror vi toeser har det med symaskiner som maend med biler haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ville have sat nogle billeder på, men så kunne jeg ikke lige få lov at tage dem fra websiden, så det blev ikke lige til noget.
   Symaskinen er en Pfaff, model 1132, pris 2000,- (ikke en særlig vild model) men der virker robust og kan det den skal. Overlockeren er også en Pfaff, model hobbylock 2.0, pris 2700,-

   Slet
 2. Stor tillykke med den nye maskinpark, ser ud til at du allerede er god ven med symaskinen.

  Mona

  SvarSlet
 3. Hej ven, jeg vil ogsaa gerne "klik, klik" bestille :-) Jeg synes, Lea er ved at vaere for stor til hendes lyseroede penalhus; kan du ikke sy ét til hende?! Det maa meget gerne vaere med blaat/ turkis ;-)
  Knus Majken

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, skriver lige til dig på mail :-)

   Slet
 4. Tillykke med de nye maskiner. Det er skønt at få noget nyt, men også sørgeligt at sige farvel til en god gammel ven ; ) Flotte tasker.

  SvarSlet
 5. Ej, hvor skønt med nye maskiner. Er nødt til snart at prøve din DIY, de er så flotte de tasker - er vild med stoffet du har brugt til den øverste. God påske :)

  SvarSlet
 6. Ih, tillykke med nyanskaffelserne. Dt er sørme en god pris-Hvor shoppede du henne?!

  Fine sager du har lavet;-) -igen Hihi:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Jeg har købt dem hos symaskinexperten.dk, de har faktisk mange gode tilbud :-) Pas på du ikke bliver fristet.

   Slet
 7. Tror jeg våger mig ind på siden i eftermiddag... Hihi bør nok lægge Dankortet i en skuffe;-):-)

  SvarSlet