mandag den 24. juni 2013

Søger et kjolemønster

Jeg har været med at vaske hengemt børnetøj, ikke fordi jeg venter mig, men fordi én af vores tagsten var knækket, og kassen med denne kjole stod lige under. 
Jeg faldt over denne super "lakridskonfekt" kjole, som Emilie passede for 2 år siden. Jeg synes den er super fin, både i stoffet, men også mønstret. Der er lynlås i ryggen.
Ved du hvor jeg kan købe et mønster noget lignede eller har du måske selv et liggende, så hører jeg gerne fra dig. 9 kommentarer:

 1. Hej Christina :o)

  Hvad størrelse vil du gerne have mønsteret i? Jeg har rigtig mange mønstre liggende, og er ved at rydde op i alle mine sy ting, så kan da godt lige holde øjnene åbne... Ellers er jeg ret sikkert på at det rimelig nemt kan laves (det ligner en top med rundskåret skørt...), og det hjælper jeg da også gerne til med... Så vil jeg dog gerne kigge lidt nærmere på kjolen, for at se evt. detaljer... Men det burde også kunne lade sig gøre, vi kan jo lave en aftale i Århus (hos dine eller mine forældre), hvis du gerne selv vil være med til at lave et mønster, og det kommer der til...

  Knus Kirsti

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsti
   Så du er også kommet med på bloggen. Fedt.
   Det kunne være fedt hvis du har et mønster liggende ala denne kjole. Emilie fylder jo seks år, så en str. 6-7 år. Hendes mave fylder som regel +1 år mere end hun er. Hæ hæ.....!
   Du må meget gerne sige til, hvis du falder over et.
   Jeg tør slet ikke kaste mig ud i selv at lave et, men det er du jo ret ferm til. Det kunne være hyggeligt at mødes, hvis ellers vi kan få stablet det på benene, der er jo mange ting, der lige skal passe sammen.


   Slet
  2. Ja ja, jeg følger skam med i dine kreative udfoldelser ;o) Det er nu ret sjov at følge lidt med, og så giver det da også lidt nye ideer en gang imellem ;o)
   Jeg ser om jeg kan finde et mønster i str. 6-7 år. Ellers må vi jo aftale en dag, i god tid, så der er ledige dage i kalenderen ;o)
   Men det med at lave et simpelt mønster, det burde du kunne lære! Jeg "snyder" jo lidt, jeg ændre som regel på et mønster, frem for at lave det fra bunden, men jeg håber da på at lære det andet med tiden ;o) Men jeg kan ikke se at lidt "snyderi" skulle være en umulighed for dig, ikke med de mange kreative evner du besidder :o)

   Slet
 2. Super sød kjole. Hvis du har mulighed for det så tjek symagasinet. Jeg mener det er april nr. Der har jeg lavet en model fra der ligner din meget. Men jeg kan ikke lige huske hvor stor den går op. Man kan som regl låne dem på biblioteket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet, det vil jeg kigge efter.

   Slet
 3. kig forbi min blog og se de 2 jeg har lavet til mine piger, det er fra Stof2000 og hedder Polly, kan måske minde lidt om det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Polly mønstret fra Stof 2000 ligner Gigi meget kjolen.

   Slet