torsdag den 13. juni 2013

Etui til strikkeudstyret

Så kom jeg langt om længe i mål med mit etui til mine Pro Knit strikkepinde (samt nips hertil). Mønstret har jeg som tidligere nævnt købt af Lene
Hele 35 stykker stof/vlies er klippet strøget og syet sammen. (Jeg var ret glad for den fine vejledning, selvom den fyldte 11 A4-sider!) 
Desværre synes jeg ikke finish'en er blevet helt så fin som jeg havde håbet. Men det er vist mest pga. den skod kvalitets volumenvlies Stof 2000 har solgt mig. Jeg løb tør for det jeg havde, som ellers var super god kvalitet (også købt i Stof 2000, men for ret lang tid siden). Ret irriterende, når nu det ikke er pga. manglende sy-evner (gælder i hvert fald lige tilfældet her).
Nåh, men sådan er det bare, og om ikke andet kommer etuiet helt sikkert til at fungere bedre end det penalhus-agtige etui jeg havde forsøgt mig med inden jeg tog mod til at kaste mig ud i dette.
Jeg skulle nok ikke have valgt så stort et mønster på stoffet, men pyt farverne er stadig fede synes jeg.
På trods af min lidt negative vurdering af resultatet, er jeg sikker på, at jeg bliver glad for det, og det er jo det vigtigste :-)


4 kommentarer:

 1. wauw det er flot - og ser advanceret ud!

  SvarSlet
 2. på billederne ser det altså rigtig flot ud og hvor er det noget fedt stof.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Det er da blevet mega fedt.
  Glæder mig til at gå igang med mit etui.
  Har lige købt mønsteret af Lene :-)

  SvarSlet
 4. Vild med så mange små stykker ;) men det ser da ud til du har fået det hen?? Det ser flot (og lidt avanceret) ud - den skal du nok blive glad for.

  SvarSlet