tirsdag den 2. juli 2013

Værkstedet

På Rigshospitalets børneafdeling (afd. 3082) er der et væksted. Der er ikke den ting man ikke kan lave der, eller næsten ikke i hvert fald.
Imens Emilie var indlagt lavede hun dette fine billede.Billedet har allerede en lille historie udover at, det er lavet imens Emilies gane skulle opereres.
Emilies gode veninde Maria kom med en gave til Emilie mens hun var indlagt. 3 hjemmelavede armbånd. Emilie blev glad for gaven, så glad, at hun synes Maria skulle have maleriet. Det blev jeg oprigtig ked af, men lod hende forære det til veninden. Emilies far var faktisk også lidt ked af det, da det jo allerede var et minde for os.
Dagen efter at Emilie havde givet hende billedet væk, gik vi ned og fortalte, at vi faktisk var lidt kede af det, også fik vi det med hjem igen. 

Jeg ved ikke rigtig om jeg skal give det én ramme, eller det bare skal hænges op som det ser ud. 
Hvad synes du? 
Og hvilken farve skal rammen have, hvis det skal i en ramme?

5 kommentarer:

 1. sikke et fint maleri.

  Jeg synes det i en fin ramme. Måske en sølvramme eller en grøn ramme..

  Jeg er indlagt med Kaja i dette øjeblik, men vi får bestemt ikke lov til at gå i noget krea-værksted.. vi ligger i isolation pga mavevirus hos Kaja.

  SvarSlet
 2. Sikke et fint maleri. Kan godt forstå at I gerne ville have det ned hjem. Godt at " handlen" kunne gå tilbage igen.

  SvarSlet
 3. Soedt og rigtigt glad billede. Jeg synes I skulle lade det vaere som det er.

  SvarSlet
 4. Rørende historie. Jeg synes ikke I skal gøre mere ved maleriet - det er så fint som det er :-)

  SvarSlet
 5. Man kan blive overrasket her i blogland. Jeg hæftede mig ved du skriver Emilies gane skulle opereres, så tænker jeg ganespalte. Jeg har en skøn pige på 14 mdr. med ganespalte + mere ;) Du kan besøge os på vitasmor2012.blogspot.dk . Men det var slet ikke det jeg ville frem til ;) På facebook findes der en gruppe som hedder Læbe-ganespalte, synes da du skal joine os hvis du har lyst ;)

  SvarSlet