fredag den 19. juni 2015

Bordkortene

Så kan jeg kalde mig Frue. 
Vi havde en fantastisk dag i lørdags, ikke mindre end perfekt. Kjolen fik jeg så mange komplimenter på og også mit udseende. Sådan skal et bryllup vel være :-)
Så snart jeg her et overblik over billeder, skal I nok få kjolen at se (nogle har efterspurgt dette). Og bare rolig, dette bliver ikke til en bryllupsblog. Vil dog alligevel lige vise jer bordkortene.Jeg havde blå sko på (med rhinsten), så derfor at dameskoen blå og ikke hvid.

4 kommentarer:

 1. Stort stort tillykke med den nye titel og sikke et drama med den kjole (jeg måtte lige læse lidt tilbage på bloggen ;) glæder mig til at se den :)

  Og sikke fine bordkort :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine bordkort 👍🏼 må man spørge hvordan du har lavet dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Selvfølgelig. Skoene er skåret ud i pap og foldet. Herreskoen sidder sammen med bånd og dameskoen sidder sammen med lim (fra en limpistol). Ovenpå limningen af dameskoen har jeg sat en rhinsten på. Skriften er min håndskrift. Jeg har skrevet med en embossingtusch, hvorefter jeg har drysset embossingpulver på og herefter smeltet pulveret. Jeg har sådan en embossingmaskine, men man kan godt bruge en kogeplade, det gjorde jeg i starten. Alt sammen kan man købe i Panduro Hobby.
   Jeg håber du er blevet inspireret til selv at prøve.
   Kram Christina :-)

   Slet
 3. Stort tillykke med jeres bryllup. Hvor det glæder mig at læse at det blev en fantastisk da i en smuk kjole. Jeg glæder mig til at se den :)

  Endnu engang stort tillykke.

  Kh. Linette

  SvarSlet