mandag den 24. december 2012

Stjernen på toppen...

Nu nærmer den store aften sig med hastige skridt. Og hvad værre er.... Jeg har glemt stjernen til juletræet. Ups, nu er gode råd dyre.
Sidste år fejrede vi for første gang jul hos os, og så fandt vi ud af, at vi jo ingen stjerne til træet havde. Mine forældre tog deres med og så var problemet løst.
Da jeg pakkede vores julekasse ud i år, fandt jeg stjernen og blev da lige i tvivl om, hvorfor den lå der. Jeg blev enig med mig selv om, at den havde vi nok fået. Det havde vi så ikke!
Det korte af det lange er, at jeg glemt den, da vi kørte til Jylland i går (bor på Sjælland). Så nu må jeg igang med at være kreativ, måske noget med gaffatape....! En stjerne skal der i hvert fald på træet.
 
Jeg kan desværre ikke bruge denne hæklede stjerne, som jeg blev færdig med for et par dage side, for den ligger også derhjemme. Jeg har fundet opskriften hos Cecilie. Jeg syes den er sød.

 

Lige en lille julehilsen fra mig, min søn og vores efterhånden lidt triste juletræ (hentet 1. december). Bukserne Elias har på, er dem jeg viste forleden dag - noget store, men det er vel bedre end den anden vej - for små.
 
RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL JER ALLE
 
 

4 kommentarer:

 1. Hvor er han kær og jeres træ er pyntet så fint. Rigtig glædelig jul Christina.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig og din familie Christina. :) jeg håber i får en fantastisk aften. Skønne bukser du har fået syet.

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og din familie.

  Mona

  SvarSlet
 4. Din stjerne er bare så sød, er selv gået igang med at hækle en og håber den bliver lige så fin som din...Ü

  SvarSlet