fredag den 4. december 2015

Guld, rester og et ønske

Sidste weekend var super. Fik endelig tid og lyst til at sætte mig ned, samle idéer og tanker og få trykket på pedalen til både overlocker og symaskine. 

Jeg fik syet leggings i guldstof og havde også en idé til julekjolen til min tøs. Men men men, Emilie havde lige en anden kjole i tankerne, så hun tegnede lige sit outfit til juleaften. Dejligt med en kreativ pige. Så ud med min kjole og ind med Emilies. Den er jo super enkel, så mon ikke det kan lykkes mig at sy et tilfredsstillende resultat. Vi får se. 
Efter tøsens ønske fik jeg i sidste weekend også syet en nederdel af en rest stof fra sengetøjet jeg syede for ganske nyligt. 
Lad mig bare sige det sådan her, leggings'ene er noget mere populære, selvom nederdelen var bestilt og leggings'ene ikke var. 

3 kommentarer:

 1. Nøj, hvor fint - hvad du ønsker skal du få :D

  - Anne www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har et ret godt tip til dig, hvis du er en af dem der strikker/hækler. (eller laver patchwork!!)

  Altså et fredags rabat tip!

  Sådan et, hvor det gælder om at slå til!

  Hvis du har fulgt med her på bloggen, så ved du, at jeg ikke er den store strikker. Jeg forsøger mig en gang i mellem, men bliver sjældent helt tilfreds med resultatet. Bastian og jeg har dog brug mine strikkede huer nogle år.
  Jeg har også forsøgt, at lære at hækle. Her har jeg vidst brug for en mentor!!! (Jeg har hæklet en blomst til min datters bluse. se her - ja! ikk! Jeg har brug for hjælp!)
  Men derfor kan man jo godt dele et godt tilbud med sine medkrea-søstre, når man får et!

  SvarSlet
 3. I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job. Polyester Yarn

  SvarSlet