tirsdag den 3. marts 2015

Hr. Frø

Jeg har hæklet en lille frø. Stærk inspireret af Yarn Freak'en har jeg lavet lidt ændringer på fyren.
Øjnene og butterflyen gør ligesom Hr. Frø lidt mere personlig, hvis man da kan sige det om en hæklet tøjdyr.

Et spørgsmål mine børn altid stiller mig (især min søn på 4 år) er: "Mor, hvem er den til?" Mit svar er oftest: "Det ved jeg ikke rigtig", så spørger han: "Må jeg få den?"
Sådan gik det også med Hr. Frø, så han har nu indtaget sin plads på drengeværelset sammen med andre hæklede dyr. 
Som mor skal man nok bare være glad for, at ens egne unger fortsat gerne vil have det man laver, det vides ikke hvor længe det varer ved!!


Opskriften på frøen kan findes her - jeg har dog brugt en nål 3 i stedet for en nål 4.

4 kommentarer:

 1. Haha, hvor er den sød :) forstår godt den blev gaflet med ind på værelset.

  Og nej hvor længe de vil det hjemmelavede er ikke til at sige, her er sønnen på godt seks stadig vild med de bukser jeg syer og han nægtede købt fastelavnstøj ;) datteren på snart 5 er klar ved symaskinen hver gang jeg syer om det er til hende, og rodder mit stof igennem for guld til nye ønsker, både til hende selv eller dukkerne, så indtil videre syer jeg glad til dem og nyder de vil bruge det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal være glad så længe det varer. Måske hvis vi som mødre følger moden mht. stof og mønstervalg, at vi så kan fortsætte længe endnu med at sy til dem. Måske bliver det cool at gå i hjemmesyet tøj. Det var det vist ikke den gang vi var andre var små, ikke at det var et problem for mig, for min mor kan og kunne ikke bruge en symaskine ;-)

   Slet