Sider

søndag den 30. august 2015

Tre gange træ

Det er ikke super kreativitetsenergi der der er hos mig for tiden. Jeg synes sgu hverdagene er ret skemalagte og weekenderne er desværre også fyldt helt op med planer. Nåh, men nok brok herfra.

I dag har jeg haft tid, lyst og energi til at kreerer lidt. Jeg har bl.a. fået syet to puder og et penalhus.

Stoffet er købt i Ikea for en slik. Af blot en meter fik jeg 2 pudebetræk og 1 penalhus.
Jeg er ret vild med stoffet. 



lørdag den 22. august 2015

Hvor dum kan man være?

Tilsyneladende pæn dum.
Sidste lørdag fyldte jeg år og fik (som ønsket) et kit til "yndlingstæppet" fra Yarnfreak.
Der skal hækles 108 lapper så jeg gik i krig med det samme. Undrer mig forholdsvis hurtigt over, hvorfor tre af lapperne er større end de andre. Tænkte at jeg måske havde hæklet lidt løsere i starten. Efter 14 lapper undrer jeg mig stadig og kommer så til at tælle hullerne i hjørnerne. Dum som jeg er lagde jeg hurtigt opskriften væk, men skulle måske lige have læst på antal omgange inden. 11 lapper skal nu udvides med en ekstra omgang. Dumt, men alligevel meget godt at opdage det nu og ikke efter 108 lapper....

onsdag den 12. august 2015

Du har sikkert set dem før... Blæksprutterne

Men nok ikke lige præcis disse to.
Det er ikke helt første gang jeg hækler blæksprutter, og jeg ved ikke hvorfor, men jeg har hang til sort krop og farvede ben. 
Kender du ikke opskriften allerede, så kan du finde den her.
Nu ligger de klar, klar til hvem ved jeg ikke, men det er en fin lille barselsgave at have liggende i skabet.




tirsdag den 11. august 2015

Et lille tip hvis du mangler lidt billig kunst

Forleden dag faldt jeg over Stof og Stils katalog "Bolig 2015". Der var to ret fede illutrationer i kataloget. Så inden kataloget røg i genbrugspapirbunken klippede jeg lige siderne ud og rammede dem ind i meget billige rammer fra Ikea. Især billedet med ræven er jeg ret begejstret for.
Bare et lille tip hvis du har kataloget liggende.


lørdag den 8. august 2015

Foxy ræv og noget om en mand der hækler

Skulle over Storebælt i bil (som passager) og fik lyst til at hækle. For kort tid siden fik jeg kendskab til Mikkel med bloggen Unkel. Total cool fyr, der hækler og endda laver sine egne opskrifter. Han har netop udgivet engratis opskrift på "Fred the Fox", som jeg har forsøgt kræfter med.
Jeg havde noget garn liggende i rødbrun, og den synes jeg egentlig var meget god til en ræv, havde nemlig ikke lige orange. 

Min ræv er hæklet med nål 4, men da jeg ikke havde nok garn, måtte jeg hækle halen med en nål 3 og lave lidt om i opskriften. (Er du interesseret i at vide hvad jeg har lavet om, så sig til.) 
Det tog forbavsende kort tid for mig at lave ræven, brugte blot et par dage.
Jeg synes den er ret sød.