Sider

torsdag den 20. marts 2014

Strikkeprojekt (stadig på begynderstadiet)

Indlæg er ikke dem jeg har flest af for tiden. Om aftenen har jeg bare sådan en ustyrlig trang til at hoppe i sofaen, nogengange med hækleriet eller strikketøjet andre gange bare for at lave ingenting og se hvad der nu er i TV'et.
Pt. er jeg dog igang med både hæklerier og strikketøj. Jeg havde en rest naturuld, ja faktisk næsten tre nøgler, så jeg besluttede at gå i gang med en opskrift fra hæftet "Børnestrikket" af Sys Fredens. 
Nu er jeg så løbet tør for den mørkebrune farve og den er i restordre i den nærliggende garnbutik, så jeg må vente til næste uge med at strikke videre. Øv.


   
    Min første strikket bluse med raglanærmer. Det er en smart og flot både at samle blusen på.


mandag den 3. marts 2014

4 på stribe og en tragedie

Måske husker du denne bluse. Det skulle vise sig at blive den første ud af en serie på fire. En lille serie bluser med raglanærmer og mikset stoffer.
Det endte faktisk med, at jeg lavede lidt om på halsen på den første, da jeg synes den var lidt for vid. Den fik en hals som de andre med det grå stjernestof. Meget bedre, omend det tog ret lang tid at få den første kant af. Det er ikke sådan at være perfektionistisk.

De øvrige tre bluser ser således ud:




Min personlige favorit er den med bolde-maven og sky-ærmerne. Faktisk lidt sjovt, at netop denne bluse endte som favorit, da jeg bare satte de to "reststoffer" sammen, fordi de var dem der var tilbage, da jeg havde mikse de andre sammen. Man kan jo blive overrasket.

Jeg nåede netop lige at blive færdig med 4. bluse i rækken før tragedien skete. 
Vores hund (eller min kæreste hund, som den er, når den laver ulykker) fik på en eller anden måde revet min symaskine ned fra bordet. Og som I måske kan forestille jer, så var det ikke lige det bedste for maskinen. Den er blevet skæv, coveret slået løst og så kan den slet ikke starte. 
Kan man mon få sådan én lavet? Og kan det betale sig? Nogen der har erfaringer de vil dele?
Maskinen er købt i Stof 2000 og kostede ikke alverden, 1500 kr. tror jeg.