Sider

mandag den 17. februar 2014

Stars goes into the skies

Så blev der langt om længe lidt tid og overskud ved symaskinen og efter mange inspirerende blodindlæg om bl.a. bluser (Pia laver rigtig mange flotte), så tænkte jeg, at nu måtte jeg prøve at mikse stoffer. Var derfor lige et smut i Stof og Stil, de har jo lige fået nye varer, om hed fandt jeg lidt lækkert til nogle drengebluser. Dette bliver bestemt ikke det sidste miks. Modellen ville ikke posere, så det blev uden ham :-)


Fakta:
Stoffet med skyerne er noget jeg har haft liggende længe købt i Stof 2000 i efteråret (2013). Stjernestoffet er købt i Stof og Stil. 
Mønstret er fra MiniKrea.

søndag den 2. februar 2014

Ugler, dem I ved nok....

Ja, der er absolut intet nyt i disse ugler, det skulle da lige være farvekombinationen. Ikke desto mindre, synes jeg lige min blog trængte til et indlæg.
Jeg blev kontaktet af min kærestes gamle kollega, som spurgte om ikke lige kunne lave nogle ugler til konen og den lille ny. Og jo, det kunne jeg da godt. Farven har herren selv valgt, designet har jeg dog bestemt. 
Opskriften har jeg brugt et hav af gange. Cecilie er designeren bag den søde ugle.



Forleden dag var jeg så heldig at vinde et par billetter til Håndarbejdsmessen i denne weekend. Så om lidt kører jeg afsted sammen med en veninde. Sidste år var jeg også heldig at vinde billetter, så dette er mit andet år på messen.