Sider

torsdag den 19. juli 2012

Sætterkasse til små sager

For noget tid siden købte jeg en sætterkasse i Søstrene Grene. Jeg elsker bare den butik. Nu har jeg så endelig fået sat fint mønstret papir i den. Jeg har en del mønstret papir, for jeg kan ikke lade være med at købe det, når jeg falder over det. Søstrene Grene har ofte nogle små ark. Nu skal kassen bare lige hænges op min min datters væg. 







tirsdag den 10. juli 2012

Endnu et par short

Endnu et par short er blevet til. Også til min datter. Hun har faktisk ikke noget tøj i gule nuancer, så det er vel på tiden, at hun får det.






Jeg har som sat pipingbånd/tittekanter i sidesømmene, det synes jeg selv er lykkes ganske fint.



mandag den 9. juli 2012

Flere ugler i perler

Så fik jeg afprøvet endnu et perlemønster på en ugle. Det skulle efter sigende være Hama's mønster. Jeg har fået det af min søde faster.
Jeg synes den er rigtig fin. Den får en fin plads i min datters værelsesvindue, og mon ikke den skal have en uglekammerat også?






søndag den 8. juli 2012

Ugleuro

Stærkt inspireret af Annas ugleuro, fik jeg i går aftens lavet denne uro. En barselsgave til lille Iselin. Jeg synes resultatet blev rigtig fint, og det tror jeg også Iselins forældre synes :-)
Hvis du vil kaste dig ud i projektet har LaRaLiL lavet en nem og fin DIY.







fredag den 6. juli 2012

Festkjole

Så blev jeg færdig med min kjole. Den blev færdig to dage før jeg skulle bruge den. Jeg synes selv den blev ganske fin. Tusind tak til Ditte, som hjalp mig med overlock-kanten på det løse stykke og som også lagde overlocker til.


Jeg er selv ret godt tilfreds. Bedøm selv hvad du synes. Her er den.
(Den syner af mere når den er på, men har ikke lige et billede med indhold!)





søndag den 1. juli 2012

Stjerneshort med lommer

Købte for noget tid siden noget skønt grønt stof med stjerner på. Havde ingen planer om, hvad der skulle syes da jeg købte stoffet.
Det blev til disse shorts med lommer til min datter. De passer hende perfekt og selvom de er lidt drengeagtige i farven, så klær de hende.